THAI2GO DEN HAAG

THAI2GO DEN HAAG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 58 beoordelingen
2 dec 2021 om 9:39 De bezorging was goed maar het eten slecht. Eens maar nooit meer.
29 nov 2021 om 20:16 Ieder bezorger doet de deur open en legt t eten beneden of brengt het naar boven. Deze blijft buiten wachten tot je naar beneden komt om de deur te openen. Ik bestel hier nooit meer.
29 nov 2021 om 10:15 Lekker en nog warm, als je het in de winkel eet krijg je meer dat wel. Maar voor rest prima te doen
20 nov 2021 om 11:07 Door drukte wat later dan eerst aangegeven, maar daar werd netjes over gebeld. Eten was helemaal top.
29 aug 2021 om 22:11 I did not receive my food.
8 aug 2021 om 0:00 Very handsome deliverer also
5 aug 2021 om 10:04 Eten was heerlijk.
1 aug 2021 om 21:09 Thai2Go is een smaakvolle aanrader!
27 jul 2021 om 7:59 Een hele slechte ervaring. Ik heb met Thais (Warunee en Nagathai) hele goede ervaring in DH, maar dit eten was koud, de bak met curry was open waardoor de helft eruit was gelopen en alles een uur te laat.
18 jul 2021 om 17:33 ik vond het eten tegenvallen. Dunne saus, weinig ingredienten. De smaal was niet slecht maar volgende keer bestel ik toch bij een ander Thais restaurant
14 jun 2021 om 8:10 Was super op tijd
13 mei 2021 om 21:25 Bezorging duurde meer dan 2 uur. Er was maar 1 bezorger. Zielig voor hem. Hierdoor bestel ik hier niet meer. Zonde.