THAI2GO DEN HAAG

THAI2GO DEN HAAG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 52 beoordelingen
29 aug 2021 om 22:11 I did not receive my food.
8 aug 2021 om 0:00 Very handsome deliverer also
5 aug 2021 om 10:04 Eten was heerlijk.
1 aug 2021 om 21:09 Thai2Go is een smaakvolle aanrader!
27 jul 2021 om 7:59 Een hele slechte ervaring. Ik heb met Thais (Warunee en Nagathai) hele goede ervaring in DH, maar dit eten was koud, de bak met curry was open waardoor de helft eruit was gelopen en alles een uur te laat.
18 jul 2021 om 17:33 ik vond het eten tegenvallen. Dunne saus, weinig ingredienten. De smaal was niet slecht maar volgende keer bestel ik toch bij een ander Thais restaurant
14 jun 2021 om 8:10 Was super op tijd
13 mei 2021 om 21:25 Bezorging duurde meer dan 2 uur. Er was maar 1 bezorger. Zielig voor hem. Hierdoor bestel ik hier niet meer. Zonde.
27 apr 2021 om 21:43 Eten was heerlijk
8 apr 2021 om 21:10 Eten was heerlijk, alleen zat er geen sambal erbij.
7 apr 2021 om 0:11 I'm a pescetarianism and they mixed up my order and gave me Phad Thai with CHICKEN... Needless to say, this is an error that should never happen. Delivery took almost an hour so not too happy over all.
24 mrt 2021 om 15:13 It was our first time with them, and maybe it was bad luck, but my wife and I got food poisoning. We had the pad thai (chicken and shrimp). Just in case, we won't order ever again with them.